Yhteistyö

Yhteistyö

Teriskotisäätiölle tullaan asukkaaksi ympäri Suomea kunnan maksusitoumuksella mm. A-klinikoiden ja kuntien sosiaalitoimistojen kautta. Hoitotyöntekijöiden arkipäivään kuuluu Teriskotisäätiöllä asumispalvelun sisäinen toiminta sekä yhteistyö ulkopuoliseen moniammatilliseen verkostoon.

Työnkuvaan kuuluu yhteydenpito yksilöllisesti asukkaiden lähettävään tahoon, terveyskeskukseen ja/tai muihin laitoksiin sosiaalisista, terveydellisistä tai lääkkeellisistä toimenpiteistä mm. A-klinikoihin, sosiaalitoimistoihin, kansaneläkelaitokseen, edunvalvontaan ja/tai moniin muihin organisaatioihin, joissa käsitellään asukkaiden asioita. Yhteistyö on eri organisaatioiden yli rajojen toimintaa. Moniammatillisen yhteistyön tarkoituksena on saada Teriskotisäätiön asukkaille kokonaisvaltainen ja yksilöllinen hoito ja näkemys hänen asioihinsa. Tarvittaessa järjestetään yhteistyönä verkostopalaveri asukkaan asioiden ratkaisemiseksi.

Teriskodilla tehdään yhteistyötä monien seurakuntien ja järjestöjen kanssa. Teriskodilla on pitkä ja antoisa yhteistyö Akaan ja lähiseutujen eri seurakuntien kanssa. Seurakunnat pitävät Teriskodilla hengellisiä hartauksia n. 1-2 kertaa kuukaudessa.